розчини менЕ

розчини мене
у своїй каві,
випий замруживши очі,
відчуй як пишу
я щоночі…
про тебе,
королева моя.

розчини
в міцному джині,
відчуй легкий, терпкий запах,
шукай мене
в українських мапах…
на півдні,
у моря

розчини
в дешевій горілці,
пропечи вогнем горло ніжне,
залишайся для мене
поки  «незаміжня»
в цю осінь..
і на декілька років.

    2010


Рецензии