Neсu stajati u redu!

Trebam li govoriti
kakav je moj broj?
Koli sam nalaziti
se zelim odmah s joj!

Da, moj broj - osamnaest!..
Ali pitat сu:
iсi сes na Octoberfest?
Sam sve kupit cu!         

...Da, razumijem, ovo je
brzo veoma, trka...
Ali vrlo ja volim te,
moja djevojka!!!

С улыбкой,
А.


Рецензии