Мары
Думкі ў галаве
Пра вялікія мары
Пра вялікія мары...
Кроплі падаюць з неба
Дождж накрывае
А думкі ўсё адно
Пра вялікія мары
Пра вялікія мары...
Я не паспеў убачыць
Хто за намі зноўку сочыць
Я не паспеў убачыць
Як ён крочыць
Гэты адчай...у мяне...
Унутры...
І вялікія мары
Небасхіл больш не ззяе
Не ззяеш і ты
А думкі ўсё адно
Пра вялікія мары
Пра вялікія мары...
Я б так хацеў убачыць
Як ты заплюшчыш дзіўна вочы
Яшчэ цяжэй убачыць
Як ён крочыць...
Вітанне, развітанне
Дзе знайсці ратаванне?
Не звяртай увагі
Не чакай павагі
Свидетельство о публикации №110112901240
Кент Ака Джастим 29.11.2010 03:51 Заявить о нарушении