Подарувала ти менi усю себе в цей вечiр

Ця ніч як пам'ять ми у двох в любові не  здержались
І   поцілунок   зблизив нас і  ніч це наша  пам’ять
І дихали  так тяжко ми ,стидались , червоніли
Мені здавалось цілував тебе я так невміло

Немов мороз прийшов до нас тремтіли ми тілами
Але горіли очі в нас любовними вогнями
Найщасливіший зараз я що вибрала ти мене
Свою , любов  тобі  навік  я  присвячу для тебе

А серце так горить вогнем  і  полум’ям палає
І ця я  ніч  с тобою нас навіки поєднала
І на питання далі як ,прошу іди до мене
Бо у розлуці не життя  я хочу тільки тебе

Немов мороз прийшов до нас тремтіли ми тілами
Але горіли очі в нас любовними вогнями
Найщасливіший зараз я що вибрала ти мене
Свою , любов тобі навік я  присвячу для тебе

Моєю  будь  щоб  назавжди  театру  тут немає
А я без тебе не піду  своїм життям окремо
Найщасливіший  зараз я що я з тобою разом
Тебе одну , тебе люблю виходь за мене заміж


Рецензии