позови чи залиш

позови,чи залиш,ми змагаємось знову,
якщо хочеш,облиш цю останню розмову,
якщо хочеш,кажи-не лишай на останок,
тільки,наче прийшов,а на дворі-світанок...
Залишається біль кришталевим кинжалом,
пече серце в груді від бджолиного жала...


Рецензии