Волошки

Розмовляли дві волошки,
в полі між собою,
вітерець підслухав трошки,
тай поніс по полю…

Таємницю ту розвіяв,
 про дівочі очі,
долетіла ця подія ,
до сумної ночі.

Захотіла темна нічка,
місяць знов сховати,
щоб волошку невеличку,
він не зміг кохати…

Загорівся місяць повний,
хмари розступились,
а волошки квітнуть знову,
в небо задивились.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.