Я бачу вас наскрiзь

Я бачу вас наскрiзь, я знаю: ви в масках.
Бажання до ласки в вуалях i каcках.

Я промiнь рентгену, я кров в ваших венах.
В менi дух померлих i воля всiх пленних.

Я сміх недосміянний радощів зцілених,
Глибоко зціплених й вітром розвіяних...

Я сльози несплакані горя мускатного,
Вкритого плахтою честі, як сказано.

Очі розкажуть, а голос підкаже.
В ряд під сторожею всі ваші «майже».

Слухати, бачити, вірить, кохати...
В місяця звабного волі прохати...

Знаю, ви в масках, та бачу вас наскрізь.
Будьте у казках, та згадуйте ласки.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.