Санет
да іх ні як не дакрануцца.
І супраць сонечнай спякоты,
яны ракою абвінуцца.
Напышлівы ў іх выгляд...Дзівы
зайздросцяць царскай той выправе.
Імчыцца рытм жыцця імклівы,
нібы то птушкі, ў самай справе.
Так асцярожна, нібы лані
яны велічна ходзяць міма,
як быццам цэлы свет у брудзе...
Даткнуцца каменныя грані
іх сэрцаў у кроку ў адзіным.
Ці знойдзецца ,хто іх разбудзіць?
17,03,08
Свидетельство о публикации №110112408023