Осень

Як осінь плаче гіркими сльозами,
Як вітер гойдає Вкраїну літами,
Як пташечка мила у вирій злітає,-
Так палко й ніжно природа кохає!

Злотою нивою поля всі укрились,
А сонце, а сонце … ліси вчепурились,
Веселі гайочки милують серденько...
Україно єдиная, прекрасная ненько!


Рецензии