Аппетитный стиш
За нею Iванко, як барвінок, в’ється.
Галю, моя Галю, я ж тебе кохаю –
Ти наготувала, а я їсти маю!
Каша була вранці – казанок вівсянки,
Сирники товстенькі, з глечика сметанка.
Як я полюбляю кожен твій вареник,
Кожен твій оладок, кожен твій крученик!
Свіжа паляниця, борщ, часник, пампушки,
Завиванці жирні, ще й рибацька юшка!
Пиріжків макітру тут ось бачив зранку,
Де ж ти їх сховала, наче партизанка?
Вишень повна миска, мед, кавун, компотик,
Ой, моя ж ти кицька, зголоднів твій котик,
Швидше ж дай вечерю – слиною стікаю,
З качкою печеню щиро поважаю!
Галю, моя Галю, що ж ти наробила!
Тільки борщ скінчився – ти кулеш зварила!
Холодець і сало, навіть страви пісні –
Все, здається, мало… зараз пузо трісне!
Галю, моя Галю, ти скажи, рідненька –
Стільки я з’їдаю, що ж такий худенький?!
Свидетельство о публикации №110112401691
Знайшлося, дякувати Господу !
Я-Евка 18.11.2012 18:03 Заявить о нарушении
Соседсполлитрой 18.11.2012 18:17 Заявить о нарушении