Снiжинка

На долоні моїй помирала сніжинка.
На обличчі її стільки туги й печалі.
На прощання мені віддала цю сльозинку
Й полетіла кудись у незвідані далі...
  На долоні моїй вже померла сніжинка,
  Відчуваю й тепер її болі у скронях.
  Не забуду ніколи ту теплу сльозинку,
  Що зігріла мої холодні долоні.


Рецензии