Ви поспiшайте завжди до батькiвського дому

Як на волосся батька впаде сивина,
Як погляд світлих очей виражатиме втому,
Як навкруги лиш одна далечінь-далина,
Повертайтесь частіше до рідного дому.
  Коли сріблястим дощем в серці задріботить,
  Як думки птахом летять до батьківського дому,
  Як затріпоче, мов лист, заспіває душа -
  Ви повертайтесь частіше до рідного дому.
І хай минають роки, хай в безодню летять,
І хай співає душа крізь печаль,крізь утому,
Як  на роси впаде материнська сльоза -
Повертайтесь скоріше, скоріше додому.


Рецензии