Алкоголь, дим, проблеми

Нап*юся я дешевого вина...
Але вiд капель тих я навiть не сп*янiю...
Побуду в сумний вечiр я сама...
Бо бути з кимось я, повiр,не вмiю...
Знайду вiдради в пахощах трави...
Погляну нишком я на сигарету....
Та не споганю цим своi роки...
Гарбуз не перетвориться в карету
Вiд диму того...


...Проблеми е проблеми...
I цими забавками цього не змiнити...
Не треба за цим довго споглядать...
Потрiбно дiять, а не в хустку нити...
Я викину ту пляшку за вiкно...
Вона менi тепер не допоможе...
Я пiдведусь, менi вже все одно...
Хоч рiзкою менi бути не гоже...


...Не варто нам ховатись
за iграшками цими...
Курити, напиватись...
Та ще й пишатись тими...
Втiкати вiд буденностi...
Ховатись вiд проблем...
I знову спотикатись...
Бо так ми не дiйдем...
Нiчого так не змiниться...
Я вiдповiдь вiддам,
Що з цьою гiркотою
ти будеш сам на сам...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.