Казали
І з тим пішла з життя мого, зоставшись в серці.
Друга питала: "За що ти вибрав мене?
Я не достойна..." А я казав: "Це все тобі здається"
Вважає третя, що помиляюсь в ній я,
Що возвеличую її, що вона є менша...
А я в ній всесвіт бачу... незлічене сузір’я...
І мене манить ця її безмежа.
Та "повертаючись на землю" як спитати,
Чого ж я хочу все ж таки від неї?
Щоб дітям моїм вона була - мати,
А вже потому - і коханою моєю. :)
Свидетельство о публикации №110112305942