Чигнрин
Все минуло, брате,
все минуло...
У музеї сплять
гарматнi дула,
Вiдгримiли
битви та походи,
Корсунь,
Берестечко,
Жовтi Води.
Все минуло -
зрада та звитяга,
Чия слава,
а чия - зневага...
Над всiєй країною
негода -
Знову у багнi
шукаєм броду.
Знов пiдручник
школi перепишуть,
Каменя на каменi
не лишать
Вiд того,
що з нами справдi було...
Все минуло, брате,
все минуло.
Чигирин - Киiв, жовтень-листопад 2010.
Свидетельство о публикации №110112206395
І не тільки школа вчить наших дітей історії...
Мовчан-Мысловска 23.11.2010 08:29 Заявить о нарушении
Александр Чернобривенко 25.11.2010 14:13 Заявить о нарушении