Iкар

Він колись жалкував,
Що невміє літати.
І любив зачаровано
Небеса споглядати.

І здійснив він,якосЬ
Заповітну ту мрію -
Відірвавсь від землі
У іншу стихію.

Та недовгим політ був...
У квітучі лілеї -
Лиш кількасот метрів,
З високої скелі...


Рецензии