Настала н ч

   НАСТАЛА НІЧ
   ВСЕ МІСТО ТЕМРЯВОЮ ВКРИЛА
   НОВЕ ЖИТТЯ
   МОЖЛИВО В КОМУСЬ ЗАРОДИЛА
 
   ТВОЮ ПЕЧАЛЬ
   НЕХАЙ РОЗВІЕ ТЕПЛИЙ ВІТЕР
   ТОБІ НЕ ЖАЛЬ
   ДАВНО ЗІВЯВШИХ КВІТІВ.
 
   НАСТАЛА НІЧ
   ШЕПОЧЕ ПІСНЮ ТЕПЛИЙ ВІТЕР
   РОСХРИСТИНА СТОІШ,
   А ПІД НОГАМИ МОРЕ КВІТІВ.
 
  НОВА ЛЮБОВ
  ВІДКРИЛА ПОТАЕМНІ СХОДИ
  ТВОЕ ЖИТТЯ
  ДАРУЕ ВТРАЧЕНУ СВОБОДУ
 
  НАСТАЛА НІЧ
  ПРОВУЛКИ МОРОКОМ ПРИКРИЛА
  ТВОЯ ЛЮБОВ
  ГАРЯЧЕ ПРАГНЕ МОГО ТІЛА.
   


Рецензии