Я навчилася жити без тебе

Я навчилася жити без тебе,
Я навчилася сильною бути.
Думав, тебе не зможу забути?
Я навчилася жити без тебе!

Я навчилася бути собою,
Цінувать і любить прості речі.
І ніхто мені не заперечить –
Я навчилася бути собою!

Я навчилася вільною бути.
Я не буду вже твоєю тінню.
Я втікла із твого павутиння –
Я навчилася вільною бути.

Я по-іншому бачу цей світ,
Мені сонце і небо сміється.
Я навчилася жити без тебе!
Я навчилась? Чи тільки здається?....


Рецензии