Дасьледчык

                "І  стварыў  Гасподзь Бог з  рабрыны,
                узятай у чалавека, жанчыну, і прывёў
                яе да чалавека"
                Быцьцё 2:22

 Рабрыну  ўзяў  з  Адама  Бог,  як  той  "кімарыў".
 Ў Эдэмскім  садзе  ўсё  жывое  мела  пару.
 Зь  якой жа  косткі  Еву  утварыў  Гасподзь,               
 Калі ў  мужчын  рабрыны  ЎСЕ ? -- Дазнацца  мару!


Рецензии