А ще 20 дн в мовчатиму про те...

А  я  ще  20  днів  мовчатиму  про  те, 
Що  в  його  кімнаті  запах  сушеного  літа
Про  смерть  і  про  осінь...Проте 
він  зле  посміхнеться  і  посмішка  наче  вітер

Що  вранці    захочеться  снігу  і  теплоти
...Отримуєш  тільки  каву  і  сигарету
Читаєш  йому  невідправлені  листи
І  згадуєш  обличчя  на  портретах.

І  все...А  ніччю  виєш  від  давніх  ран
Голос  у  нього  рідний  і  ненависний.
І  погляд  здавлює  горло,  наче  капкан
Він  подивиться  в  дзеркало...дзеркало  трісне...


Рецензии