Хочеш крикну боюсь

По пухкому моху, в слід легкому вітру...
Бачиш, на що спосібна сила, хай і лишена плоті?
 Під тканню тяжкою ти і я. І між нами стихія.
Чому твої очі несказанної фарби "полум’я",
А в моїх косах хрустка  біла лілія?
Я бігу, я не перша задихалася за деревами,
Пір’ями на моху мої сестри – добича сокола.
Хочеш, я обернусь сосною високою,
Впаду на землю – ягодами розсиплюсь.
Струмком студеним проллюсь?
Хочеш крикну  "боюсь".


Рецензии
Враження від вірша в трьох словах: ДИНАМІЧНО, ЛІРИЧНО, ПОЕТИЧНО.

З вдячністю, -

Анатолий Павленко   28.12.2010 22:36     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.