Хтось... в небесах...

Хтось в небесах
Палив листи –
Туман проліг
Вечірнім містом.
Пробіг осіннім
Падолистом,
Мов шепіт: «Прощавай…
Прости…»
Я загубилась
У юрбі,
Сховалась
В лабіринтах вулиць,
Щоб наші весни
Повернулись,
Багато варто
Зберегти…
Туман проліг,
А небеса
Дивились мокрими
Очима… -
На смуток мій,
Що за плечима
Розправив крила,
Наче птах…
Хтось в небесах
Палив листи –
Як я у запалі –
Цілунки, надії,
Спогади, дарунки…
Що лишили в душі
Сліди…
Хтось в небесах
Палив листи …


Рецензии