Тегусiгальпа
Чому я не риба, чому не пірнаю?
А думка моя із газетної шпальти
Хапа дивну назву - Тегусігальпа.
Приспів:
О, Тегусігальпа,
О, з газетної шпальти
О, сюжет невловимий,
Скоріше летімо, ходімо, пливімо!
2. Від температури каштани зжовтіли
І спека така, що летять крокодили.
Знайомий мій бачив, казав, що не дурить.
Слід його спитати, де брав те, що курить.
Приспів:
О, Тегусігальпа,
О, не космос, не Альпи,
О, жага невмолима,
Скоріше летімо, ходімо, пливімо!
3. Країна лежить посеред океану
Там хвилі і тонік із льодом в стакані.
А я тут у Києві думку гадаю
Чому не дельфін я, чому не пірнаю?
Приспів:
О, Тегусігальпа,
О, там море і пальми,
О, жага невмолима,
Скоріше летімо, ходімо, пливімо!
4. Столиця країни, що звуть Гондурасом,
Вона відрізняється від Арзамасу.
Але я не був там - тому і не знаю,
Чому я цю назву так сильно кохаю.
Приспів:
О, Тегусігальпа,
О, не космос, не в Альпи,
О, жага невмолима,
Скоріше летімо, ходімо, пливімо!
О, Тегусігальпа,
О, з газетної шпальти,
О, сюжет невловимий,
Скоріше летімо, ходімо, пливімо!
серпень 2009
Свидетельство о публикации №110111806320