Рiдному мiсту з болем

Я іду ніби райським садом,
запах лип ковтаю мов воду…
Дощ пройшов.
Рясний, із градом,
Помідори побив в городах.

Хто не стелеться – той не стерпиться.
Біль блакитний в очах зелених…
Рідне місто, чого ж ти сердишся?
Я твій пасинок – злий, голодний.

Ти як п‘явка тонка та довга
тягнеш соки землі святої,
а кар‘єрів криваві рани
переповнюють серце гноєм.

Ти – повія!
Дешева шльондра!
В лоні порпаються заброди!..

Я іду ніби райським садом,
запах лип ковтаю мов воду…


Рецензии
Жостко, но верно. А читается клёво.

Зелёный Юрий Константинович   26.02.2011 16:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.