Нестерпне бажання болю

Нестерпне бажання болю
сколихує мізок в п‘янь...
О!.. Як ми бажали волі!
У блисках церковних бань
нам мріялось, нам хотілось,
в печеному небутті,
аби із минулим стрілось
майбутнє!..
Та, мабуть, ні.
Ніколи шляхів Господніх
не визначити нам в строк.
Бо ми – це лише сьогодні.
А завтра...
А завтра – Бог.


Рецензии
Вы волю хотели?
Я волю вам дал.
А счастье... на небе найдёте.

Зелёный Юрий Константинович   26.02.2011 16:13     Заявить о нарушении