La Manifesto
Sin lokante tiel sur la artaltaron.
Iu skribas versojn, iu - nur rakontojn,
Sed cxiu inter homoj konstruas durajn pontojn.
Mi ne povas drumi, danci, bas-gitari,
Tamen sinesprimon ankaux volas fari.
Nur diversaj lingvoj estas miaj iloj!
Nova dimensio inter gxenroj, stiloj!
Gramatik' kaj vortoj, sonoj kaj literoj
Estigxas miksigxite nun poezieroj!
Свидетельство о публикации №110111709579