Вчора, сьогоднi, завтра...

Як було,так і буде,пiдтримай iнший вечiр,
Филижанка кавы,ті слова навзнак по серцю їй,
Здавалося є все,сім'я,робота,тихі вулиці Керчі,
Здавалося ніколи не піде сигаретний дим.

Не сподівайся на вічність,не вір єдиноросам,
Коли в Херсоні дощі, в Києві - морози ,
И як то кажуть,що браття,козацького роду,
Не забув країну и її свободу.


Рецензии