В. Свидзинский

Володимир Свідзінський

1885-1941

Десь дощ іде —
Не мовкнуть голоси зозуль.
Чи хлопчик я?
Так хочу дохопитися рукою до гнізда,
Де блискавка лежить,
Як вовною обтулена змія.

Десь дощ іде.


А где-то дождь идет –
Кукушек не смолкают голоса.
Мальчишка, что ли, я?
Я так хочу добраться до гнезда,
Где молния лежит,
Словно завёрнутая в шерсть змея.

А где-то дождь идет.


Рецензии