П р нка

Тендітна і ніжна,така не звичайна,
мов зимна фантазія падає вниз.
маленька пір'їнка,така безтурботна,
летячи на землю,упала на віз.

-Навіщо ти впала?Навіщо спинилась?
Вставай,підіймайся і далі лети!
-А вітер?А небо?Куди все поділось?
Немає натхнення,немає мети...


Рецензии