Сезонна

Як зустрінемось ми навесні,
В трави вкутай мене росяні,
Напоїли щоб душу мені!
Як зустрінемось ми навесні...

Як побачиш ти літом мене,
Нехай щастя мене не мине!
У проміння небес осяйне
Загорни, як побачиш мене.

Якщо з`явишся ти восени,
В поцілунок мене одягни.
Оксамитом зізнань огорни,
Якщо з`явишся ти восени...

Як зимою мене ти зустрів,
Одягни у шаленство вітрів.
Стане все зрозуміло без слів,
Бо мене ти нарешті зустрів!


Рецензии