Давай з тобою поговорим

Давай з тобою поговорим.
Давно ж не бачились! Давно...
Дощем закашля небо хворе.
Сюжет осінній за вікном.

Заплаканий ліхтар незрячий
Рятунку світлом не несе.
І що для нас цей вечір значить?
Нічого? Чи, можливо, Все?

Повітря свічка розтопила
І мерехтить в твоїх очах.
Яка нас поєднала сила?!. -
Це віра теплиться в серцях!

Ще казку днів ми разом створим.
Кіно думок твоїх дивлюсь.
Давай з тобою поговорим...
Бо скоро ранок.
...Я проснусь.


Рецензии