Що скажеш ти?
Знайде тебе замріяну й щасливу?
Бо от мені неждане те кохання
Вже ллє на серце невгамовну зливу,
Що я тобі ніхто і навіть гірше -
Незваний, нежаданий, а прийшов.
Я рОзвагу шукав, а знайшов інше -
Тебе я, не шукаючи, знайшов.
Свидетельство о публикации №110111301854