Здобудь менi сонце

Здобудь мені сонце,
Здобудь мені небо,
Я зіркою стану
До тебе прилину…
Я буду летіти
Далеко за хмари,
Щоб бути з тобою,
Тебе обійняти,
Я буду у темряві
Cонце шукати…
Блукати у снах
До тебе гукати…
Лише в самоті
На просторі тихім,
Себе я знайду,
І до тебе прилину…


Рецензии