Дхарма

Дорожче струни
Гітарі свобода.
Як золотаві руни
Для мене правда.
Вигадай сон
Заблукавши в пітьмі
Без вікон
Потони у світлі
Твій добра кокон
Не вразливий
До Апокаліпсису
Чи просто зливи
Не чутливий.
Ми летимо
До Світла прямо
Та не звернемо
І житимемо
Не дарма
Така наша карма
Така наша дхарма
Таке призначення,
Яке має значення!
Має значення!
Кошеня й зайченя
Ніжне і пухнасте)
Нектарне вчення
Як Бога знайти
Треба знати
Куди не слід іти
Не варто звертати
Свою увагу
Та кому повагу
Висловити щиро
Любити все добро
Та жити з миром
Кохати душею
Любити вірою
Прозою віршованною
Нескінченною мірою
Не обмежити душі!
Так і словом
Не полегшити ноші
Але з Богом
Проблеми не більші
Ніж роса за порогом
Нашого щастя
Він був другом,
Коли ми каяття
Не мали в серці
Він є вчителем
Коли прокляття
Знищили митці
І буде повелителем
Нашого буття
Та Сонце вранці
Сходить з Його волі
А ми свої ролі
Граємо поволі
Та мимоволі
Стаємо ближче
До начала
Всіх начал
Все вище-вище
Мов стріла
У неба купол
Серед інших стріл...


Рецензии