Босонiж

Босоніж
По склу
На поміч
Світлу
Я йду!
Доведу
Справу
До кінця,
Розпечену лаву
Наливши по вінця,
Я прокричу:
"Схаменіться!"
Отямитися
Я намагався
Але залишився
Камінь замість серця!

Безжального бійця
Виховав убивця,
Щоб він покарав
Мене-провидця,
Щоб я перестав
Бачити що коїться!
Але я незламний,
Сильніше стаю,
Бій з собою даремний-
Все одно програю
Я,
Чи частинка
Мене!
Сіра зграя
Без зупинки
Поглине
Кожного,
Хто знепритомнів!
Заради Бога
Не робіть рабів
Із ега свого!
Не дає плодів
Егоїзм
Знепритомнів?
Тотемізм-
Найпотворніша,
Серед призм!
Найнеповторніша
Палаюча тиша
Стає якравіша,
Але сіра миша
Намагається
Сказати, як ліпше
Не відбитися
Від зграї,
Що себе з'їдає!

По склу герої!
Босоніж в фойє!
Скажи де моє!
Де щастя наше
Пропадає?
Але матеріальніше
Цей світ стає,
Втрачає душу
Я сам себе одружу
На Богові рівній
Кармі чарівній!

Не стій!
Рушай у бій!
І попіл розвій
Страх, Біль, Вій!
Тебе тримає,
Зрозумій!

Я повторюю:
Я ЯНГОЛ ТВІЙ!

[00:26]
11.07.2008


Рецензии