Мороз

Повітря свіже.
Тиша.
Я прислухаюсь,вже
Не дише.
Єдине наше
Чисте багаття,
Що спалить сміття
В мені і в тобі.
Чорний дим у небі.
Якби ж те знаття,
Що моє завзяття
Для тебе в прокляття
Не перетворить життя.
Ти особлива!
Гроза літня! Злива
Яскравих ідей
У тобі кипить.
Для ІНШИХ людей
Твоє серце творить.
Не буду суддею
Тобі в дану мить,
Але хочу правдою
Тебе я зцілить.
Дружню пораду
Тобі дать:
Вбий вигадки,
Забудь про смерть.
Вічні спадки
Душі не забудь.
Неполадки
Всередині вирішить
І на шматки
Гріхи розпорошить
Віра в квітки,
Які треба спішить
В серці дбайливо
Виростить:
Правда, Віра, Надія
Радість і Любов.
Моя мрія-
Щоб кожен знайшов!

[23:07]
13.12.2008


Рецензии