Проза життя
Так треба, бо статус не терпить бузку.
Цілуєш у губи. Замерзли долоні.
Кохання не житиме на мотузку...
Немає різниці - Феррарі чи Лада,
Діор чи із ринку дешевий "китай".
Ти кажеш - "розвага". Я знаю, це - зрада.
Ніхто не сказав. Я сама. Не питай...
Шампанське - на бульбашки. Серце - на друзки.
Встаєш. Все сказав, заплатив і допив.
Тобі знадобиться, напевно, мотузка.
Півсвіту - твої. Та мене не купив...
Свидетельство о публикации №110111000325
Денисколосов 07.12.2010 23:18 Заявить о нарушении
Лилия Аль 07.12.2010 23:28 Заявить о нарушении