Не зацалована табою

Не зацалована табою
I не заласкана да слез
У нашым свеце- ты з другою,
А я з другiм вяду свой лес.

Мяне не будзiш ты па ранку
I каву не нясеш у руках.
Дзiцяцi не сгатуеш манку,
Ды не с табою я у снах. 

I мы не ездзiм на вяселлi
да нашых родзiчау з табой.
Нас не катаюць каруселi,
Мы не вядзем жыццевы бой.

Не мне гаворыш ты "каханка",
I не са мной ты посуд б)еш.
Ды нам не будзе разам жарка
У запале цел не знамо дзе.

Не мне ты ставiш ультыматум,
Не мне гаворыш: пакармi,
У гневе не крычу :занадта,
А ты што робiш? Атвалi.

Не мне ты дарыш брыллiянты,
I не са мною ты у кафэ.
Не мне даруеш ты нарады
I не са мной жыцце вядзеш.
 


Рецензии
Хороший стих, Олеся! Мне понравился! Но всё хорошее - впереди!
С уважением,

Людмила Юферова   09.11.2010 16:09     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв. С теплом,

Ковальчук Степанова Ольга Геннад   09.11.2010 18:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.