К берпсихопати
Будем на воді портрети малювати,
пити, обніматися, пісні співати!
Тоді весь світ нас так буде називати.
А давай ми будем"просто друзі",
будем бігать голяка у лузі,
як моделі, по дорожній білій смузі
будемо ходити, й простягати руці!
А давай ми будем "діти сонця"!?
Будемо кохатись, так як не кохались й досі!
У обіймах заснемо, у гарячім поті...
Всі важливі справи і розмови- потім.
А давай ми будем головні герої,
із якогось фільму, обирай но ролі!
Розіграємо кохання у бурхливім морі.
Будем жити як птахи, у своїм просторі!
А давай ми будем панки, готи, емо!?
Знайдемо собі на голови проблеми!
На парканах ми розкриємо усі життєві теми,
розпишемо у графіках і докладних схемах...
А давай ми будем музиканти,
без голосу, без слуху , без таланту...
У переходах продавати ми дезодоранти
будем, і тинятися по місту аж до ранку!
А давай підемо на "Танцюють всі"
і на кастингах наб"ємо на ногах синці,
додому підемо- рука в руці,
а потім і збагнемо, що ми такі- одні.
Ми маємо багато вад,
ми любим літо, листопад!
Ми частно дивимось назад,
та обриваємо туди канат!
Ми полюбили щиро та бездумно!
Щасливі коли холодно й похмуро.
Ми б"ємо пальцямі душевні струни,
Навіщо бути кимсь, коли вже є"ми".
Свидетельство о публикации №110110806463