Дружба

Людина не може без друга,
Бо друг- найголовніше в житті.
На допомогу прийде подруга,
Буде поряд у будь-якій біді.
Подруга з тобою
І в радощі, і в горе,
Для тебе вона не замінна.
Та коли в мить зникає отой подих дружби,
Скажи, чия то вина?
Сидиш і пригадуєш, як були нещодавно
Яскраві сонячні дні...
Дощ по вікнах, сонце за хмарами,
І цю мить ні з ким поділить.
А раніш розмовляли про будь-що
Та тепер все тримаєш у собі.
І наче знайомих багато,
Але ж старий друг краще, ніж п'ять...
Бережіть вашу дружбу завзято,
Щоб не було про що жалкувать!




© tasya,
Ноябрь, 2010г.


Рецензии