мени

Мені   так   хочеться   на  небо, туди, де  зорі світанкові, 
І якщо  тобі так треба , я без роздумів  полину,
У   твоїх  очах  застигну, буду  променем у сонця,
Буду розмахом тих крил, що гойдали на весні.
Мені так хочеться на небо,
Бо в моїй душі журба,-
 дуже світла, дуже тепла,
а тебе нажаль нема.
У зірках тих я гублюся,
Я шукаю,та даремно.
Я мов хмаронька –пер `їнка,
Що літає десь окремо.
І хоча не полонянка, та в тобі –я до останку


Рецензии