Я така Спец ально написано п д репертуар Гайтани
Така яка тобі потрібна.
І зараз я уся твоя.
Я золота морська, я рибка.
2. Так не відходь від мене,
Я уся твоя.
Від мене сонечко гріє
Любов палає моя.
Приспів:
Я така, я така, я така палаюча,
Я така, я така, я така з тобою граюча
Я така, я така, я така про тебе мріюча
І знай: я така, я така, я така…
Я така з тобою любляча.
3. І знов ти говориш,
Що любиш мене,
Ти тлієш від мене,
Жалієш себе!
4. А я уся твоя,
І любов моя,
Лине до тебе любий,
Але себе не згублюй!
Приспів: той самий
5. Я така, я така, я така.
З тобою бути хочу,
Я така, я така, я така,
Тебе коханням мучу.
І шлеш мені ти всі зізнання,
І у любові, і у коханні!
Ти співаєш для мене в ванні,
Слова для мене такі вже гарні.
Приспів: той самий.
Свидетельство о публикации №110110603165