***

Столиця упадала за дощем,
А Львів зустрів, кохаючись у сонці.
Не думала, що дотик за плече
Розбудить шал бажань і вир емоцій.
Під настрій і під пахощі дощу
Ходила сплячим містом на світанні
До нього я у спогадах лечу,
До Львова, у кав’ярню, рано-зрання.
Замовлю дві фірмові з коньяком,
Роляду шоколадну й запіканку.
Погомонимо тихенько про любов
На ратуші любуючись світанком,
Львів обійма, і таїна алей,
Спокійні кроки по бруківці вулиць -
Все манить, мов затягує, зове
Романтиків, як я, щоб повернулись…


Рецензии