Про життя
Й сиди там до скону віків.
Все загалом буде добре -
Стань врешті тим, ким хотів.
Вдягни корону з картону
Вона тобі личить, нажаль.
У владі твоїй мільйони,
Та влада крихка, як кришталь.
Ти можеш звернути гори
Або перейти океан
Але твоє місце - під ковдрою,
А все, що ти знаєш - туман.
Допоки ти світу не бачиш,
Світ не побачить тебе.
Корона ховається в шафу,
А ковдра тебе проковтне.
Свидетельство о публикации №110110409053