Хитайся, м сяцю!
Хитайся!
Дивись,
Бажаючи тепла!
Щоб ніч тобою була п’яна!
Щоб ніч кохала!
Щоб жила!
Дивись!
Хай зваблює спокуса!
Дивись!
Хай всі горять вуста!
Дивись!
У погляд зачаруйся!
Дивись!
Скуштуй її до дна!
Свидетельство о публикации №110110405132