Тепер я смерт не боюся...

Покинь мене моя журба!

Іди туди звідки прийшла,

Мені набридла ти давно,

Твоєї участі в моєму житті,

Не треба уже давно...

Моя душа і так стражда...

...вона для мене більш ніж небо,

Більш ніж зорі та плпнети...

Якби ж ти знала моя люба,

Яка болюча твоя втрата,

Якби ти знала як не легко,

Любити образ твій далекий,

Любити очі яких нема.

Тепер я смерті не боюся,

Бо ж там є ти!!!


Світлій памяті моєї подруги
Фоменко Вікторії.


Рецензии
Соболезную...

Сергей Полищук   05.11.2010 06:00     Заявить о нарушении