Одиноко

Так одиноко б`ється серденько,

За тобою сумує коханий!

З тобою пізнала я щастя,

З тобою пізнала і горе...

Поїдеш сьогодні далеко,

Полинеш від мене,у світ той чарівний,

Не мене ти обіймеш,не мене поцілуєш,

Не пригорний до себе рідненький,

І не я буду поряд у сон проводжати....

Новий ранок зустрінеш ти з нею!!!


Рецензии
Нет ничего труднее одиночества!

Сергей Полищук   05.11.2010 05:59     Заявить о нарушении