А я ворожу на вiршах...

А я ворожу на  віршах…
Заглиблююсь у таємниці,
Ковзає зір по сторінках,
Мов погляд у митниці…

Свічки воскові аж тремтять,
Та злякано шепочуть,
Куди поділась благодать?
А тіні все регочуть…

А я ворожу на  віршах…
Щось не збуваються надії,
Втікають долі і події,
А погляд на святих зірках…

Автор Геннадій Сівак.
30 липня 2002 року.
м. Вінниця.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.