Т. Ж

Раней прысьвячаў табе вершы --
хацелася спадабацца.
Маўляў, паглядзі які хлопяц!
З такім жа  грэх не кахацца!
    Але вершаваныя словы
    цяпла табе не прынесьлі.
    Другі табе, думаў я, хтосьці
    складае лепшыя песьні.
            
    Цяпер пра каханьне ня марыў
    і не пісаў табе вершаў,
    а стаў для цябе я жаданым,
    стаў для цябе самым лепшым...
 
                1981г.
      
               


Рецензии