Тамары

Стаялі вясёлыя хлопцы,
шпурлялі дасьціпныя жарты.
І кожны "трепался" бясконца,
паказваў на што ён варты.
І кожны хацеў быць ня простым,
стараўся са шчырым сумленьнем.
Блішчалі сваім красамоўствам
хлопцы у розных адценьнях.

...А побач стаяла дзяўчына!
 Такая, што і не прысьніцца,
 такая у казцы магчыма,
 горная козачка, быццам!


Рецензии